300kr_i_rabatt_oktober

Välkommen till Marinarmatur

Vi har Scandinaviens ledande sortiment av pump-out stationer, elpiedestaler, helgjutna kopplingsdosor och helgjutna marinarmaturer för den kvalitetsmedvetna. Titta in och se vårt sortiment.
   

Cleanport Pump-out

Se vårt kompletta sortiment av pump-out stationer. Vi har allt ifrån den mobila lösning till fast monterade impellerpumpar med extra hög kapacitet alternativt slangpumpen för extra långa sträckor och minimal skötsel. Vad säger lagen?

Ett generellt förbud som stadgar att fritidsbåtar med fast toalettinstallation inte får släppa ut toalettavfall. Detta gäller fritidsbåtar inom Sveriges sjöterritorium och svenska fritidsbåtar inom andra vattenområden.

Marina elpiedestaler

Marinarmaturs klassiska serie av elpedistaler med eluttag för marinor, hamnar, bryggor och campingplatser tillverkade av rostfri stål ss316. Ett stort antal versioner finns, både med och utan belysning, eluttag av CEE typ för 230V, där såväl antal som typ kan varieras.


Aqua signal

Vi har ett brett sortiment av Aqua Signals produkter. Allt inom navigationsljus och belysning för yrkessjöfart och fritidsbåtar. Ni inom branschen vet att produkterna håller hög kvalitet och håller vad de lovar. 


Classic
armaturer

Vi på Marinarmatur har sedan 1928 tillverkat gjutna mässingsarmaturer på det klassiska viset, det vill säga med passion för det genuina hantverket, det som gör att man ser och känner skillnad på den slutliga produkten och ger extra lång livslängd.


Webbshop

Handla Classic armaturer direkt i vår webshop. Här hittar du aktuella priser och kampanjer. 


Återförsäljare

Klicka här för att hitta våra återförsäljare för Classic armaturer.

Ladda ner kataloger

Produktkataloger att ladda ner som PDF.